Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S článkem na 85% souhlasím, ale zrovna s Bohnecemi mám jen tu nejlepší zkušenost. Naprosto super přistup. Mají, ale asi 30 pavilonu zamerenych na ruzne nemoci tak ten pristup bude urcite ruzny. Ja mam bipolarni poruchu a bylo fajn byt mezi svyma. Uz bych nechtel byt na smisenem oddeleni.

0 0
možnosti

Jenom malá připomínka, zdá se mi, že v tom rozhovoru se až příliš často tvrdí, že třeba depresanti jsou obětí současné společnosti. Jsou prostě nemocní a to by byli nejspíše i v jiném systému, prostě se ten přenos informace mezi neurony trošku pokazí.

2 1
možnosti

Vážený Matěji Nováku, on ten přenos informací mezi neurony ..."když se trošku pokazí" vám může totálně změnit život, sociální vazby a vztahy, ztrátu práce i seberealizace, dost těžko představitelná nemoc pro zdravého člověka, který má někdy pocit, že má "depku". Faktem je, že nárůst lidí trpícími nejrůznějšími psychickými problémy je opravdu velký. Dílem asi i proto, že se lidé tolik nestydí jít za psychiatrem a určitě dílem velkých nejistot i existenčních problémů, domácího násilí, ztráty práce...atd. Řada z lidí trpících depresemi to ale řeší po svém alkoholem nebo samoordinací léků - bohužel ku své škodě i svého okolí.

4 1
možnosti

to je vůbec zajímavé, že tyhle typy mají vždycky nějaké zachraňující kamarády.

0 4
možnosti

buďme rádi, že takoví kamarádi jsou!!!

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS